'][' E H \/\/ARRiORS

Vad som hänt.

Xoonia

  • ***
  • 987
  • Efterlyst i 20 nationer.
    • Visa profil
Vad som hänt.
« skrivet: 16 februari 2019, 13:40:23 »
Jag lever ett stilla liv, jag har varit raggare en gång i tiden, va. Jag har haft långt hår va, ner till ryggen va. Jag har haft skinnstövlar och läderbyxor. Jag har åkt raggarbil, va.

Jag har levt livet med raggarna, va. Jag har varit ihop med Peking Outlaws, va, motorcyklistgänget, tatuerade, va.

Jag känner med grabbarna, de säger det: Vi fixar dig grabben, va, vi ordnar dig, va. Jag har varit med göteborgare, stockholmare; jag har varit med alla, va.

Jag menar: Jag lev... jag... eh... eh... Jag har åkt litet överallt, va. Men jag... Peking Outlaws, de känner mig, va. Motorcyklistgänget, som kommer till Göteborg, va.

Dom säger: Vi fixar dig grabben, vi ordnar dig, va. Jag har suttit i fängelse hos polisen en gång i tiden, för fylla, va. 'Ta lite bärs, lev livet, va, ha en flicka, en flickvän, va, du ska ha flickvän'. Så lever jag, va.

Man ska ha en flicka. Jag har haft tjugotvå tjejer i mitt liv, va. Jag lever ungkarl, pensionär, jag lever ett fritt liv, va. Jag är fri, jag lever livet, va. Jag bara går: Hej svejs, va.

Jag menar, jag har dansat på diskotek, va, ungdomsgårdar, Grekiska Föreningen. Jag har varit i slagsmål. Jag har varit, äh, lite överallt, va. Jag har fått törnar, va.

Du vet, man måste, man... man ska inte vara rädd i livet, va. Man ska, man ska tåla litet smällar, va. Alltså, det... det... det kommer man långt med, va. Jag är ingen bråkstake, jag hette Putte som barn, va. Alltså, jag var litet tuffare. "Du är lite tuff", sa Anita, va.

Man måste vara tuff i livet, och komma igång, va. Är man hård, tuff, då... då... då... då skyggar de, va. Är man snäll, säger nej, ja: Då går det inte, va. Man måste vara litet tuff, va'. Hålla igång med stockholmare och så, va, raggare, modsena, alla möjliga, va. De känner mig.
Ha kul, så lever du längre!

Skroosh

  • *****
  • 5 108
  • Gotta go fast
    • Visa profil
SV: Vad som hänt.
« Svar #1 skrivet: 16 februari 2019, 21:56:07 »
Fränt, va.

Jag blev pundare på plattan.
Sen bara pundare.
Sen ingenting.

Nu är jag inte mer.
Slow is not a real word
Gotta go fast
I rate it 60/60 FPS