'][' E H \/\/ARRiORS

Nya lekar till Jailen

DiggeChilenaren

  • *
  • 18
  • ']['W Legend since 2009
    • Visa profil
    • steamcommunity.com/profiles/76561198004737759/
Nya lekar till Jailen
« skrivet: 19 februari 2018, 21:59:32 »
Hejsan allesammans! Digge här.

Ville bara slänga fram lite förslag på nya lekar som jag har skapat.
Skulle gärna uppskatta lite feedback på vad som är bra/dåligt, någon som kan förbättras osv.
________________________________________________________________________
Första leken är:
Remember it all - CT säger ett viss x antal färger till en T som har blivit utvald att stiga fram. CT ska långsamt säga färgerna 1 gång och inte repetera sig. T'n ska minnas alla färger och kommer ha 2 försök på sig att säga upp alla dessa färger som CT'n nyligen sagt.

Andra leken är:
Plåtslagaren - Här ska T berätta en snevriden/komisk händelse som antingen har hänt i ens liv eller på låtsas. Man behöver inte avslöja vart den är hämtad ifrån. Resterande T medlemmar ska därefter ge ut poäng 1 till 5 om vad de tyckte om händelsen. Någonting viktigt man bör tänka på är att när en T har gett ut 5 poäng till sin lagkamrat så kan man inte göra det igen, utan måste välja mellan 1-4. Detsamma gäller för alla andra poäng förutom 1 poäng! När väl alla T har sagt sin händelse i voice chat eller chat. Så räknar CT ut de två T som har samlat in flest poäng och de andra får olyckligtvis bli eliminerade. OBS: Varje T får 1 minut på sig att skriva sin händelse i chatten, för att inte dryga ut på rundan!

Tredje leken är:
Sad boy heaven - Likt leken ovanför, så ska T berätta en sorglig/lite komisk händelse. De andra T som inväntar eller är färdiga med sin händelse får med hänsyn därtill ge sina poäng, vilket är 1 till 5 poäng (med tanke på att inte välja samma poäng två gånger). Två T's blir kvarstående och de andra samlas till sina fäder (Blir skjutna).

Fjärde leken är:
Ord geniet - CT kallar som vanligt fram en T, där på plats ska CT skriva en random menning med hjälp av sin egna kreativitet eller kvarvarande CT. Denna menning ska bestå utav 3-4 ord och ska inte vara allt för enkel att utforma ett ord av. Sedan därpå ska T lista ut ett ROLIGT/SKOJSAMT ord av denna menning och få ett (JA) eller (NEJ) av CT i anti terrorist chatten. Skulle det komma sig att de är ett (NEJ), så blir han/hon eliminerad på plats. Är det ett (JA), så får denna T forsätta in till en säker och välbehållen plats. Endast 1-2 T blir kvarstående, detta diskuteras innan man påbörjar leken!

Femte leken är:
Avsluta menningen - I denna lek så ska CT ta ut en T och skriva en menning i all chat som exempelvis: (Det skönaste jag vet är... ) Vilket terroristen ska avsluta hysteriskt, spelar ingen roll om det är i voice chat eller skriftligt. CT får därefter komma överens om personen får överleva eller inte. Annars sätter man honom/henne i en enskild plats. Där han får vänta ut de andra terroristerna.

Sjätte leken är:
Dödssiffran - Sista leken består utav att T ska skriva in 3 nummer, 1-15 i chatten. Innan detta sker ska CT välja ut en så kallad dödsiffra mellan 1 till 15 och i fall det kommer sig att någon av alla dessa T's skriver denna siffra så blir de pangade direkt efter sista terroristen skrivit.
________________________________________________________________________

Flera leker är redan pågång, men behöver finslipas lite. Vad anser ni? Kan man ta med någon lek till vår vackra och underbara jail server? Hjärtligt tack till de personer som läst igenom hela inlägget och jag hoppas i hög grad på att vi kan få ut någon/några av dessa lekar!
𝒟𝒾𝑔𝑔𝑒 𝒞𝒽𝒾𝓁𝑒𝓃𝒶𝓇𝑒𝓃
www.twitch.tv/diggechilenaren
http://steamcommunity.com/id/DiggeChilenaren/

SV: Nya lekar till Jailen
« Svar #1 skrivet: 22 juni 2019, 16:51:33 »
jag tycker det låter som en rolig idé :) smart att du kom på det :D