'][' E H \/\/ARRiORS

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Skroosh

Sidor: 1 [2] 3 4 ... 450
16
Demilitarized Zone / SV: Är twn bättre nu äär var det bättre för
« skrivet: 29 januari 2018, 15:44:51 »
Det var bättre förr :)

Nää då var jag admin och förstörde ju
Living gör allt bra

17
Hejdå Richard

18
Demilitarized Zone / SV: Är twn bättre nu äär var det bättre för
« skrivet: 18 januari 2018, 03:03:38 »
aa mkt bättre

19
TeamSpeak / Scrooge adminasnökan
« skrivet: 17 januari 2018, 23:42:26 »
1. Namn inne på servern: Scrooge
2. Ålder: Strax 21

3. Varför ska just du bli admin på TEH WARRiORS servrer/servrar?: För att jag pga mitt jobb drar in huslösa mängder personer in på TWs server när de inte fattar hur man snackar med varandra. (Inferno Online)

4. Erfarenhet av Teamspeak/att moderera på TeamSpeak: Mycket
5. Hur ofta använder du dig av TEH WARRiORS Teamspeakserver?: Varje gång jag ska spela med gänget, aktiv elr inte så skadar det aldrig med en extra admin

6. Berätta något om dig själv!
Längtar efter döden

20
']['\/\/ #1 JAIL / SV: skins?
« skrivet: 14 december 2017, 14:45:11 »
Nej då, länka skinsen du vill ha här istället, jag läser här också. Det är snarare mycket mer praktiskt att ha allt på ett ställe.

Inga jävla skins som inte har rätt standardproportioner så hitbox blir helt fucked, blir så jävla fult

21
Diskuterat / SV: Ta tillbaka Didrik
« skrivet: 12 december 2017, 00:03:05 »
Kan ta över

22
Counter-Strike: Source / SV: unbanna mig
« skrivet: 14 november 2017, 03:01:11 »
blev bannad av Headhunter för wh på mitt andra acc den 28 mars 2016 på tw hh9 css

jag fuskar inte och skulle aldrig göra det heller

har lirat css sen 2012

Jag tycker du förtjänar en unban. Jag har spelat sen 2009 och inte fuskat. Det är inte mer än rättvist

23
Counter-Strike: Source / SV: VAC-ban
« skrivet: 23 oktober 2017, 22:28:46 »
Men NEJ!

Jo, annars gillar inte du mig :(

24
Diskuterat / SV: Ta tillbaka Didrik
« skrivet: 23 oktober 2017, 22:27:57 »
Han har varit med i ledningen sen dess, och sedan avgått frivilligt.

Bevis or gtfo

25
Diskuterat / Ta tillbaka Didrik
« skrivet: 20 oktober 2017, 01:35:02 »
Tycker Didrik ska få tillbaka sin admin
Han förtjänade inte att bli av med den för att han kom lite sent till ett möte för att göra mat åt familjen.

26
Lekar / SV: Sant eller falskt
« skrivet: 19 oktober 2017, 13:55:09 »
Inte som du :'c

Personen under mig är ett fan av mig

Fillelicious

Personen under mig är sötare än Filip

27
Diskuterat / Gamla trådar
« skrivet: 19 oktober 2017, 03:13:53 »
Hej

Jag tycker vi ska ta bort regeln att man inte får väcka gamla trådar. Då vissa trådar fortfarande har ett ämne av intresse, därav gör nya trådar det mer förvirrande att söka upp det ämnet man vill läsa om.


29
Lekar / SV: Världens längsta mening! :D
« skrivet: 17 oktober 2017, 14:49:54 »
Ost med nationalsång och mamma köttbullar dödar grisar som äter ostbågar med kniv, sked och taklampa och kniv med glasspinnar som dödar okan som äter spagetti med godis med He1oy på flaggstångsknåppsputtsmedeltillvärkarens flensost med lite grabbigare än LudaChriz ägande analklåda SOM HEBOY HADE planterat ATT växa PÅ-GAZZA och HEBOY som HADE en pojke MED en tand somvar VÄLDIGT brun och ful och gul,xalisylsalisylsylig betyder köttbullar med OSTSÅS SoM ÄR OSTIGT MENdå DOG HE1BOY en LUDACHRIZ klåda KONKELBÄR och RUSSIN i kakan som Beyonce DÖDADE agressivt, och ONANERADE LUDACHRIZ i munnen som var full med löv och bajs som hade en tröja med könshår men ändå inte för att GaZzA hade munnen stängd och då cummade apan i Ludas kompis mun med sylt och saft och en gräddkaka som ingen hade gillat att daska med en åra ändå så ShADoW sa "nu ska jag döda en gubbe med", fast ingen hade godis med kolasås utan de små lilla krypen åt upp all ost och hade suttit fast i en fläkt som hade orsakat att en råtta dog i för frysen var en liten hobbit som hade en cool frisyr och en cool matta som lukta grisbajs och en lite brun fläck som hade en liten rund boll som luktade konstigt bajs som en liten ost som He1boy hade bajs omringat snopp som rund, men gazza hade inte haft något stort umgänge med tjejer för oskulden satt på hamburgaren och snoppenshårigabrunapunktpåinsidantypinuti och hade satt en runkning med ludachriz och he1boy som runkade bulle och korv senap med ketchup och ostsås i, GaZzA och Saddam gjorde en böghög som luktade bajs och Majonnäs med ketchup som smakade väldigt bögigt och äckligt för att superman låg i Gazza's  stora arsle som luktade omogna barn som inte har kommit ur kiss och bajsåldern och dessutom hade inte haft någon sorts samhällskunskap för att de inte hade varit hos kungen's lektion med hans stake som tog priset för gazza hade Herpes som he1boy inte dela med sig av för han luktade korv om sjuttio dagar så han dog av mammaherpes sen ruttnade vikingeN av alla skitungar som mobbar han som fortsatte att mobba han för att vara med PaJas när hon sög snopp varje lördag utanför konsum samtidigt som hon gick utanför och jag kom och ägde ut alla som vanlig aaaa snäpp mhmmmmm som bingolotten dödade efter att han dödade en råtta som egentligen var en mus och korv i en bruk som sedan trillade i glassen för att den var av choklad och bananer men han luktade ostoch skinka med multiplikationstabellen mitt i dtt hjärta hjärtas hjärta hjärtas hjärtas hjärta och tomater som smakar väldigt konstigt och hallonpajer KAN SMEKA GETTER som slickar nötkött och GILLAR KOSSOR som äter MAJS SOM är döda och är bruna Xonia som äter ost och choklad pudding tillsammans dataviruset gay

30
Lekar / SV: Välj en..
« skrivet: 17 oktober 2017, 14:49:13 »
Filma till ensamma kvällar

Bryta båda benen eller båda armarna?

Båda benen

Trump eller Kim?

Sidor: 1 [2] 3 4 ... 450