'][' E H \/\/ARRiORS

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - lutten

Sidor: [1] 2
1
Datorrelaterat / Någon VPN kunnig person?
« skrivet: 12 januari 2017, 18:05:38 »
Okej så det är så att jag har blivit permanent bannad från en sida för några år sedan som jag nu vill börja besöka igen. Och eftersom jag då är permanent bannad så får adminsen för sig att banna mig så fort de ser min ip på ett konto. Så vad jag nu blir tvungen att göra är att besöka sidan med VPN aktiverat. Dock så upplever jag att internet blir betydligt långsammare när VPN är aktiverat (vilket är logiskt). Min fråga till någon kunnig är då hur ofta jag behöver ha igång den när jag besöker sidan. Räcker det att aktivera den när jag loggar in eller behöver jag ha igång den under hela tiden jag besöker sidan? Och behöver jag ha igång VPNen fast jag inte gör något på sidan utan bara har den uppe?

Helt enkelt, hur ofta behöver jag ha igång min VPN för att inte kontot ska kunna spåras tillbaka till min vanliga ip?
Kan blivit kladdigt detta och de ursäktar jag för isf, lång dag

Tacksam för svar

2
Datorrelaterat / Bygga speldator - Behöver hjälp
« skrivet: 10 december 2016, 19:10:53 »
Tjena! Kort och gott så ska jag bygga en rejäl speldator, är dock rätt så osäker på vad man ska välja osv när det kommer till att bygga eget så tänkte om det sitter någon kunnig här som kan hjälpa mig lite. Nedan är sakerna jag själv försökt välja ut men vet ej om de är de optimala, så ni kan ju hojta till om det är något jag bör byta ut

Budgeten ligger väl där runt 15 tusen eller något men inte så noga så länge sakerna är prisvärda

Överblick av alla delarnahttps://gyazo.com/1683951ca02eb276407cb8bb7282d341Chassi https://www.komplett.se/product/866661/datorutrustning/chassibarebone/midi-tower/corsair-carbide-clear-400c-midi-tower#

Nätaggregat - https://www.komplett.se/product/876233/datorutrustning/nataggregat/nataggregat/corsair-cx650m-650w-psu#

Processor https://www.komplett.se/product/850035/datorutrustning/processor/intel-core-i5-6600k-skylake-processor#

CPU kylare - https://www.komplett.se/product/891804/datorutrustning/kylningvattenkylning/cpu-luft-kylning/cooler-master-hyper-tx3i-cpu-kylare#

Ram https://www.komplett.se/product/882947/datorutrustning/minne/hyperx-fury-ddr4-2133mhz-16gb#

Moderkort https://www.komplett.se/product/865081/datorutrustning/moderkort/intel-socket/asus-b150m-plus-socket-1151#

Grafikkort https://www.komplett.se/product/892082/datorutrustning/grafikkort/pci-express/msi-geforce-gtx-1070-gaming-x#

SSD https://www.komplett.se/product/891039/datorutrustning/haarddisk/ssd-25/kingston-ssdnow-uv400-480gb-ssd#

Hårddisk https://www.komplett.se/product/898976/datorutrustning/haarddisk/haarddisk-35/seagate-firecuda-1tb-35-sshd#Tack på förhand
/lutten

3
Hem och fritid / Är självmord fegt/själviskt?
« skrivet: 11 november 2015, 19:10:12 »
Läste nyligen en kommentar på Eggahs låt flickans tankar på youtube där någon påstår att ta självmord är fegt. Trots att detta möjligtvis kan vara ett väldigt tungt ämne för vissa så tänkte jag att det ändå kan vara intressant att diskutera.

Så vad tycker ni?
Är självmord fegt och själviskt?
Personlighet tycker jag varken det är fegt och långt ifrån själviskt


Låten: [spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=KsI5PRgAS24[/spoiler]

4
Diskuterat / Spelare i ansökningar
« skrivet: 07 juli 2015, 01:22:08 »
Jag tycker att alla borde kunna skriva i folk ansökningar. Jag vet att Klonkad.nu tillåter en att göra det och det är väldigt kul och faktiskt bra att kunna göra det. Jag vet att Tehwarriors hade det innan men har inte en aning varför man tog bort det och har inte tid att läsa igenom alla protokollen för att försöka hitta en anledning.

Jag antar att det försvann då det inte spelar någon större roll vad vi tycker. Men även om det inte spelar en roll vad vi säger så tycker jag ändå att alla borde kunna rekommendera eller inte rekommendera en ansökan genom text. Finns en del bra anledningar till detta

1. Det blir ju mer skrivande på forumet vilket alltid är kul
2. Nuvarande admins kan se vad vi spelare tycker om en ansökande. Tex om han är respekterad och om vi spelare tror han skulle passa som admin.
3. Den ansökande kan lära sig utifrån vad han gör fel. Och på de viset bli en bättre spelare inne på servrarna

Tillåt detta då det är otroligt skojjigt och effektivt. Om jag ser en ansökan som är otroligt kort vill jag kunna skriva i hans ansökan att den är alldeles för kort. På detta viset vet han det istället för hans ansökan hamnar i ikke godkända och så var det klart med det.


5
Diskuterat / Adminaktivitet
« skrivet: 11 juni 2015, 17:18:28 »
I denna tråd tycker jag att vi ger förslag/lösningar på den nuvarande dåliga aktiviteten hos en del admins.
Jag tycker det är okej om tråden även rör vid annat som har med nuvarande/kommande admins aktivitet/beteende eller liknande att göra.

Personligen tycker jag att man kastar ut dem admins som inte uppfyller det som krävs för att vara admin. Tex att man faktiskt är relativt aktiv på den server man är admin på.
Självklart tycker jag att man dock bör försöka kontakta varje admin innan man kastar ut dem och ger dem någon sorts varning.

Har ni några förslag/tankar eller bara vill klaga, så är det bara o köra igång! :D

6
Lekar / Vad gör du?
« skrivet: 05 juni 2015, 18:13:46 »
Detta e en lek där du ställer frågan "vad gör du...." Och så ska den under svara och sen ställa en ny fråga

Tex
Vad gör du när du det regnar?

Svar: gråter

Ny fråga:.....

Osv. Hoppas ni fattar.


Börjar med frågan
"Vad gör du när du inte sitter vid datorn?"

7
League of Legends / När kommer en turnering i LoL?
« skrivet: 03 juni 2015, 17:34:23 »
http://www.tehwarriors.net/dokument/2015-05-24_styrelsemote.pdf

"Vi kom också fram till att ha en 1v1 turnering i
CS:GO och att försöka ha en turnering i League of Legends i slutet av maj. "

Så hur går det med denna tuneringen? Blir det någon? Hur kommer den vara upplagd? Info?

8
Lekar / Plus & minus idag?
« skrivet: 07 maj 2015, 10:00:39 »
Vill börja med att jag inte har kommit på denna leken själv.

Iaf, leken går ut på att man 1 gång per dag får skriva ett plus och ett minus för dagen.

Kan väl ta o börja
+Slutar tidigt idag :'D
-Busstiderna suger.

9
Counter-Strike: Global Offensive / Tillsammans!
« skrivet: 06 maj 2015, 20:42:58 »
Denna tråden är då menad att vara en plats där vi samlar alla våra tips och tricks för att bli en bättre spelare. Det kan vara allt från simpla tips till tips för aningen bättre spelare

Jag kan väl börja med ett tips
Börja spela Esea eller Faceit och börja lira där. Bra träning och man behöver inte gråta sig till sömns när man förlorar sin rank.

10
League of Legends / Här hjälps vi åt
« skrivet: 06 maj 2015, 20:42:52 »
I denna tråden tycker jag vi kan dela med oss av tricks för att bli bättre på League of legends. Jag själv har varit guld 4 som högst. Jag slutade visserligen ganska kvickt efter jag nådde denna ranken men har funderat på att börja lira igen. Jag tänkte det kunde vara bra med en tråd där vi kan dela med oss av lite tricks för att bli bättre. Hade varit skönt och gått in i denna seasonen med lite extra tricks så jag kanske kan nå ännu högre.

11
Minecraft / Hungergames
« skrivet: 06 maj 2015, 20:42:46 »
Jag har nu under en längre tid lirat Hungergames. Visserligen inte jätteseriöst men känner ändå att jag har blivit ganska bra. Jag letar nu efter TWs hungergame elite som kanske kan ge lite tips på hur man blir ännu bättre. Tråden kan ju även användas till att dela simpla tricks för dem som inte ännu blivit kungar på detta.

12
Hem och fritid / Sommarlov :'D
« skrivet: 27 april 2015, 18:28:19 »
Sheenare kära läsare :'D

[Läs med dramatisk röst för bästa upplevelsen]

Som vill alla vet så närmar sig sommarlovet i en ryslig fart. Härligt är det nog många som tycker, likaså jag.  Men är du en av de personer som känner en viss fasa inför sommarlovet? Fasan att en stor del av ditt sommarlov kommer gå till att sitta hemma och göra ingenting alls. Detta är fullkomligt normalt, men det behöver inte vara så.

Idag känner jag att vi på Tehwarriors enar oss för att hjälpa dem i nöd. Så låt oss tillsammans skriva ihop en lista på saker man kan göra för att rädda den tråkigaste av sommarlovsdag.

[Här kan du sluta läsa dramatiskt]

Jag kan väl ta och börja med mitt förslag.
Spring i underkläder genom Maxi.
Jag tror absolut att detta hade piffat till sommardagen lite. Detta kanske inte lämpar till sig för alla men jag tycker absolut att ni ska testa.
Skriv era förslag.

13
Meddelanden från ovan / Hejdå folk
« skrivet: 28 mars 2015, 16:59:21 »
Hejsan, idag har jag valt att avgå som admin. Anledningen till detta är för tappat intresse för css men även för att mitt liv är väldigt jobbigt just nu.

Jag förstår om vissa kanske ser mig lite som en besvikelse med tanke på vilken kort tid jag var admin. Jag vill dock förklara lite varför jag ens tog rollen för att senare avgå efter så kort tid. Mitt liv var väldigt jobbigt redan innan jag tog rollen som admin. Jag hade också tappat intresset för Css innan jag tog rollen. Jag valde dock att ändå bli admin för att kanske få upp intresset igen. Tyvärr så hände saker och det slutade med att jag inte spela Css överhuvudtaget, som ni troligen har märkt. Jag känner att det inte finns någon anledning för mig att vara admin om jag ändå inte tycker att det är roligt. Jag vill säga förlåt till alla de som rekommenderade mig och hoppades på en aktiv och långvarig admin. Jag hoppades att det skulle bli så men tyvärr.


Det finns jättemånga folk som jag skulle vilja tacka. För att inte glömma någon så tackar jag istället alla samtidigt. Jag hoppas att ni vet vilka ni är. Jag vill börja med att tacka för alla roliga stunder på servern.Jag vill även tacka för allt trevligt folk jag har träffat och för alla vänner jag har fått från servern. Servern har alltid varit dit jag söker mig för lugn när jag har haft det jobbigt i livet. Jag är glad för att jag valde TW.

Det är mycket möjligt att ni hitttar stavfel osv i texten men så får de va. c:

Ha de bra //lutten

http://www.yourepeat.com/watch/?v=KWTGZ_ZKJaw&start_at=62&end_at=80

14
Arkiv / lutten
« skrivet: 15 februari 2015, 14:15:13 »
Name in-game
lutten

Steam-ID
STEAM_0:1:38469436

Namn IRL
Tim Nilsson

Ålder
17   (980120)

Erfarenhet av SourceMod
Jag har inte någon direkt erfarenhet av SourceMod. Jag har aldrig varit admin på något seriöst community så har
aldrig behövt använda SourceMod. Utifrån vad jag läst samt lekt runt med SourceMod på en oseriös server så vet jag vad det är och
någorlunda hur det fungerar. Jag tar självklart mig tiden och lär mig mer om SourceMod om det skulle behövas.

Erfarenhet av SourceBans
Jag har aldrig använt mig utav SourceBans från en admins perspektiv. Jag har som sagt aldrig varit admin på något annat
community och har därför aldrig behövt använda mig av det. Jag vet dock vad det är. Jag tar gärna mig tiden och lär mig
SourceBans, kan väl inte vara för svårt? Alla andra har ju klarat av det :s.

Erfarenhet av servern
Jag vet inte ett direkt datum när jag började spela på TW. Jag har inte så bra minne så...men kanske 3 år eller något. Vad
jag vet dock är att det är det ända communityt jag spelar på och att servrarna är väldigt roliga att spela på.

Jag började spela på TW för ungefär 4-5 år sedan. På denna tiden var jag dock inte så gammal och tog inte så mycket plats
på servern så det är nog ingen som kommer ihåg mig sen dess :p. Under den tiden hade jag även aningen annorlunda nick.
Gick då under namnet "Mini lutten". Jag tog efter ett tag en längre paus från Source av någon anledning. Kanske tröttnade
på spelet eller något vad vet jag. Jag började ganska nyligen att spela Source aktiv igen och tycker nu att det är fruktansvärt
kul. Har träffat många vänner och trevligt folk sen jag började spela igen. Jag är väldigt glad för att jag hittade till TW.

Erfarenhet av spelet i allmänhet
Jag har spelat Source i 700 timmar. Detta är dock ingenting om jag lägger ihop alla spelen i cs serien där jag istället har 3800
timmar, vet ej om man räknar dessa dock. Jag kommer att välja att endast skriva om min tid i Cs Source då jag antar att
det är vad som frågas efter.

Jag började spela Source för 4-5 år sedan. Jag började väldigt kvickt att spela på TWs jail och fastande därefter för det.

Beskrivning av mig själv
Jag är en glad skåning på 17 år. Min fritid spenderar jag mest framför datorn, tiden som jag inte spenderar vid datorn går
till att umgås med kompisar. Jag tycker att det är väldigt roligt att göra/redigera bilder/filmer. Håller just nu på att lära mig
"Adobe Premiere". Jag går första året på gymnasiet på en grafisk linje som ger mig möjligheten till att leka runt i Photoshop
vilket är underbart :D.

Folk brukar se mig som en glad, snäll och rättvis person. Jag ser inte någon som mindre värd och försöker att vara god mot
alla.  Jag är väldigt pålitlig och upplever att jag har väldigt lätt att komma överens med folk. Jag tycker att det är väldigt
roligt att träffa nytt o trevligt folk.

Dessa servrar kan jag tänka mig att bli admin på
Jail

Hur aktiv jag är på servrarna jag vill bli admin på
Jag
spelar väl runt 1-5 timmar på en vardag. Det varierar lite och kan både bli mer men även mindre om jag har mycket annat
att göra. På helgerna är det dock väldigt stor risk för att det blir mycket tid på jailen. Jag är dock tillgänglig mycket mycket
mer än vad jag faktiskt spelar. Tiderna som jag har möjlighet att kunna logga in på servern är följande

9-11.40
12.20-15.30
16.00-00.00

Det varierar självklart men ungefär så.

Anledningen till att jag ska bli admin på servern/servrarna
Jag är som sagt en rättvis och schyst person som kommer bra överens med folk. Jag har möjlighet till att under nästan hela
dagen kunna logga in och hjälpa till på servern. Jag behandlar folk lika och eftersträvar alltid att göra det rätta. Jag tror att
jag skulle klara av admin rollen på ett bra sätt.

Tack för att ni tog er tiden att läsa och jag hoppas på det bästa :)
Kan finnas stavfel osv men de bjuder jag på.

Ha de bra :D
/lutten


15
Demilitarized Zone / God jul folk! (-/:D
« skrivet: 24 december 2014, 00:01:05 »
God jul på er alla (-/:D

Sidor: [1] 2