'][' E H \/\/ARRiORS

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Living Computer

Sidor: [1] 2 3 ... 20
1
Meddelanden från ovan / SV: TEH WARRiORS årsmötesprotokoll 2019
« skrivet: 08 augusti 2019, 00:19:06 »
EDIT: Har lagt in en länk till protokollet också: https://www.dropbox.com/s/sc33daq5mh8q129/Protokoll%20%C3%A5rsm%C3%B6te%2019-07-19.odt?dl=0

Det kan vara så att man måste vara inloggad på forumet för att ladda ner protokollet, i så fall är det bara att logga in.
Är man inte medlem i föreningen och vill läsa går det bra att skapa ett forumkonto gratis, man behöver inte bli medlem för det.

PS. Jag dubbelpostar för att jag vill ha bevis på exakta datumet då protokollet publiceras, det är en 3-veckorsgräns juridiskt (har läst en del juridik men är ingen advokat). Men bäst att någon forummod inte slår ihop mina poster, tack.

Det här ska fixas så fort som möjligt, så alla kan se protokollet även utan forumkonto, men det är inget jag kan trolla fram på egen hand.2
Meddelanden från ovan / TEH WARRiORS årsmötesprotokoll 2019
« skrivet: 07 augusti 2019, 23:54:36 »
Nu är protokollet från årsmötet publicerat.

För närvarande bifogar jag det till inlägget, men du kommer kunna finna det genom att klicka här.

Men jag kan inte lägga upp det på sidan, så bifogar det till inlägget.


3
Föreningen lades inte ner. Den är uppe, protokoll kommer.

4
Hej!
 
Spelföreningen TEH WARRiORS kallar härmed till årsmöte. Årsmötet är föreningens högsta beslutsfattande organ. Som medlem i föreningen har man rösträtt under mötet. Under detta årsmöte kommer vi också diskutera eventuell upplösning av föreningen enligt §17 i våra stadgar.
 
Var? TEH WARRiORS TeamSpeak-server (ts.tehwarriors.net) i kanalen "Möte"
När? 18 juli 2019 kl. 13:30
 
Preliminär dagordning för TEH WARRiORS årsmöte 2019

Citera
  §1 Mötets öppnande
  §2 Fastställande av röstlängd
  §3 Mötets behörighet
  §4 Val av mötets ordförande
  §5 Val av mötets vice ordförande
  §6 Val av mötets sekreterare
  §7 Val av mötets vice sekreterare
  §8 Val av två personer att justera protokollet
  §9 Nedläggning av föreningen
  §10 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2018
  §11 Ekonomisk berättelse för räkenskapsår 2018
  §12 Revisorernas berättelse för 2018
  §13 Ansvarsfrihet för verksamhetsår 2018
  §14 Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2019
  §15 Budget för verksamhetsåret 2019
  §16 Val av föreningsordförande för 2019
  §17 Val av föreningens sekreterare för 2019
  §18 Val av föreningens kassör för 2019
  §19 Val av föreningens ledamöter för 2019
  §20 Val av föreningens revisor för 2019
  §21 Val av valberedning för 2019
  §22 Övriga frågor
  §23 Ordet är fritt
  §24 Mötets avslutande

På grund av bristande engagemang så kommer en upplösning av föreningen att diskuteras under årsmötet. Vill ni stoppa det så har ni chansen nu!

Det går fortfarande bra att skriva motioner till mötet fram till 11 juli 23:59. Motionerna ska postas i denna forumdel (som också innehåller information om hur man skriver en motion).

Det är fortfarande möjligt att nominera kandidater till förtroendeuppdrag i föreningens styrelse såsom ordförande, sekreterare, kassör, vice ordförande och ledamöter. Detta kan göras i denna forumdel.

Glöm inte bort att kolla med nominerade så att de är intresserade. Det går även bra att nominera sig själv.

Du som medlem är alltså beviljad rösträtt enligt våra stadgar, dock så måste du registrera dig på VoteIT. Hur du registrerar dig på VoteIT hittas här, och det finns även en anslutningsguide till TeamSpeak. Glöm inte att vara inloggad på forumet när du öppnar länkarna.

Övrig information som kan vara praktisk inför årsmötet finner du genom att klicka här.

Väl mött på årsmötet!

PS. Forumtavlan har fel datum angivet, men det går bra att skriva där ändå. Det är ändå 18:e juli som mötet är.
 
Hälsningar,
TEH WARRiORS styrelse

5
Meddelanden från ovan / Planerat underhåll i helgen
« skrivet: 23 augusti 2018, 08:44:40 »
Vi planerar att ha ett underhåll av våra servrar i helgen. Samtliga servrar kommer ligga ner helgen 25-26:e augusti. Detta gäller såväl spelservrarna som hemsidan, och även vår mail-server, TS3-server osv (med undantag av Discord-servern förstås).

Frågor om detta? Kontakta mig på TS3 (ts.tehwarriors.net), Discord (https://discord.gg/2fANJK5) eller PM/e-mail (adress finns på crew-sidan, www.tehwarriors.net/crew).

6
Samhälle och politik / SV: VALÅR!
« skrivet: 03 juli 2018, 00:02:30 »
Vi kanske borde ha en tråd där man skriver vilket parti man vill rösta på/tycker om mest. En poll också kanske.

Sen på tal om feminism, man kan lugnt säga att det har en lite annan betydelse idag än vad det hade för 100 år sen.

7
Meddelanden från ovan / Ny admin på #1 JAIL + en gammal veteran avgår.
« skrivet: 17 januari 2018, 23:40:03 »
Vi har en ny admin på vår jail-server på CS:S, Creative! Hoppas du kommer trivas i staff-gruppen och vara lika aktiv som du varit hittills.
Head Hunter slutar även som admin på #1 JAIL på grund av bristande intresse, tack så mycket för all din tid och ditt arbete för jailen under alla dessa år, kommer sakna dig.
Creative har varit admin sen den 18:e december, men har inte hunnit skriva förrens nu (har spelat så mycket istället)  :/

Det är i alla fall mitt nyårslöfte, att sluta vara så sen med att skriva sånna här meddelanden från och med nu!  :P ::)

8
']['\/\/ #1 JAIL / Standardregler samt övrig info om LR
« skrivet: 31 december 2017, 02:56:42 »
Det här är en tråd som förklarar standardregler samt hur man kör Last Request på #1 JAIL. Först kommer lite viktiga saker som alltid är viktiga att tänka på när man kör LR.

Förklaringar av ord
Teleport LR: Ett LR som teleporterar ens motståndare när man startar det.


Allmänna regler för LR

  • På teleport LR så är det inte tillåtet att sätta fast den man kör med i väggar eller andra saker. Tänk på att CT:n blir teleporterad till framför där du står, så se till att stå på en platt yta utan något framför dig.
  • Man får förstås aldrig fuska på något LR, har man förlorat på t ex Kasta Deagle, då har man förlorat. Oavsett om man är T eller CT så har man inte som förlorare någonsin rätt att döda vinnaren.
  • Det är inte tillåtet att dra nytta av vapen man man inte blivit tilldelad i det LR:et för att få fördelar under LR:et, kör man t ex no scope har man inte rätt att använda en flash som man plockar upp till att flasha sin motståndare.
  • Det är inte tillåtet att köra ett teleport LR när man själv står och tittar ut från kanten på ett tak eller nåt annat högt ställe så att man teleporterar motståndaren rakt till sin död. Det är inte heller tillåtet att göra så att motståndaren blir teleporterad och står ovanför ett sånt ställe, så att motståndaren dör även om han vinner, eller på annat sätt göra så att motståndaren dör även om han vinner.
  • Det är överhuvudtaget inte tillåtet att utnyttja startplatser på annat sätt för att skaffa sig en fördel, exempel på det är att teleportera in motståndaren i en cell eller att köra hot potato och låta motståndaren ramla ner från ett icke-dödligt stup så att man själv får försprång.

Knivduell
Väldigt enkelt, precis som det låter. Man ska försöka kniva ihjäl sin motståndare, man får bara använda kniv och inget annat vapen.

Skott för skott
Man ska stå vid en varsin vägg, varsin platta eller dylikt, T:n bestämmer plats, man får inte lämna platsen man ska vara vid, man får inte bhopa eller röra på siktet.

Kasta Deagle
Man får inte bhoppa eller boosta, man hoppar och kastar från en avsats som T:n bestämmer, den som kastar längst vinner.

Tuppfäktning
Man ska hoppa upp på sin motståndares huvud, den som lyckas göra det först vinner, den andra blir slayad automatiskt. Om man bara väldigt snabbt kommer upp på motståndarens huvud blir den inte alltid slayad, i så fall får man försöka igen.

Het potatis
Motståndaren blir teleporterad till en, det slumpas vem som får deageln först. Man ska försöka kasta deageln till sin motståndare helt enkelt, efter en viss period så dör den som håller i eller senast höll i deageln.

Spökboll
De som kör det får sitt HP sänkt till 1 och en varsin flashbang att kasta på varandra, missar man får man en ny.

No scope-duell
En nedräkning startar, när nedräkningen är slut får man en varsin sniper för att skjuta varandra. Tänk på att man inte får börja skjuta på varandra innan nedräkningen startar, man får inte heller scopa, eftersom det heter NO scope.

Tråden och listan med last request kommer uppdateras, tråden är inte färdig än

9
Meddelanden från ovan / SV: Tävling om Spotify Premium-kod 30/12
« skrivet: 30 december 2017, 17:53:01 »
Ytterligare info om tävlingen
Vissa undantag från serverns vanliga regler gäller under tävlingen:
Tävlingen kan komma att hållas under flera rundor beroende på antalet spelare som är inne, de som förlorat på en lek under tävlingen kan komma att bli slayade nästa runda, för att tävlingen ska kunna hålla sitt flyt.
Är tävlingen inte klar kl 21:00 kan vi komma att använda oss av speciella åtgärder för att förhindra rebeller, ingen blir dock bannad för att den rebellar.
Jag och andra admins som är inne har ensamrätt att ta regler under tävlingen, det gäller även om någon annan CT hinner prata före oss i början av rundan.

Som serveransvarig för #1 JAIL inför jag härmed dessa regler tillfälligt för att tävlingen ska fungera på bästa sätt. Dessa tillfälliga regler gäller tills jag meddelar att de upphör att gälla, genom meddelande här på forumet, eller som senast fram till 23:00 idag.


Nu är tävlingen klar, så dessa tillfälliga regler upphör här med att gälla.


EDIT: Tävlingen klar!10
Meddelanden från ovan / Tävling om Spotify Premium-kod 30/12
« skrivet: 28 december 2017, 22:00:34 »
Vi i styrelsen kommer att ha en tävling under helgen när ni har möjlighet att vinna en Spotify Premium-kod. Viktig info är att det krävs att man är medlem i föreningen vid tidpunkten då man vinner tävlingen för att man ska kunna vinna Spotify Premium-koden.

Var?
På '][' E H \/\/ARRiORS jailbreak-server i spelet Counter-Strike: Source. Adressen dit är omega.serverporten.net:27015

När?
Lördag den 30:e december, kl 18:00. Vill man vara garanterad att ha möjlighet att vinna så måste man vara på servern senast 18:00, tävlingen kan dock komma att starta några minuter senare, men det finns inga garantier för det.

Tävlingen beräknas vara avslutad kl 18:40 om allt går som det ska, tävlingen kan dock komma att hålla på fram till 22:30  beroende på hur bra folk klarar den, etc, klarar ingen tävlingen kör vi en annan tävling den 31:a december. Det är dock mycket osannolikt att ingen skulle klara tävlingen eller att den skulle hålla på mer än 3 timmar, håller tävlingen på längre än en dryg timme kommer vi antagligen ha nån paus på 5-10 minuter. Skulle det ändå hända att ingen klarar tävlingen kommer det upp info om exakt tid för nästa tävling under kvällen/natten mellan den 30:e och 31:a december.

Hur vinner man?
Info om vad man ska göra kommer ni att få på servern, det är också möjligt att vi laddar upp mer info exakt vad man ska göra här i tråden, håll utkik efter det. I vilket fall som helst kommer vi berätta allt ni behöver veta, om vad man ska göra för att vinna, under tävlingens gång inne på servern.

Endast du som spelar som fånge kommer kunna ha en möjlighet att vinna tävlingen, vi kan dock komma att ge fångvaktare möjlighet att delta och vinna i tävlingen, om vi ser ett behov av det. I så fall meddelas detta inne på servern. Utgå i vart fall från att endast fångar kommer kunna delta i tävlingen om inget annat sägs.

Tänk på att man måste vara medlem i föreningen vid tidpunkten som man vinner tävlingen för att kunna vinna koden, det är viktigt, vi gör inga undantag. Om du inte har ditt medlemskap kopplat till ditt Steam-ID, eller har det kopplat till fel Steam-ID, se till att gå in på din medlemskapssida och fixa det. Ditt Steam-ID kan du hitta genom https://steamidfinder.com/. Har du inte ditt medlemskap kopplat till ditt Steam-ID så går det ändå bra att få koden ifall du skickar ett PM till mig på forumet, men se i så fall till i förväg att du faktiskt kan logga in på ditt forumkonto.

Frågor
Har ni frågor om detta? Synpunkter? Behöver ni hjälp med medlemskap? Kontakta då mig, jag är ansvarig för tävlingen.
Man kan nå mig genom:
Att skicka ett privat meddelande på forumet.
Mail www.tehwarriors.net/crew och sen klicka på mig.
Vår TeamSpeak 3-server ifall jag sitter vid datorn, adressen till vår TS3-server är ts.tehwarriors.net
Vår Discord-server, adressen dit kan ni hitta på www.tehwarriors.net/servrar

Vi ses på servern!

11
']['\/\/ #1 JAIL / SV: skins?
« skrivet: 14 december 2017, 17:01:43 »
Inga jävla skins som inte har rätt standardproportioner så hitbox blir helt fucked, blir så jävla fult
Håller med dig Scrooge.

12
']['\/\/ #1 JAIL / SV: skins?
« skrivet: 14 december 2017, 14:24:25 »

Har lite ideer/skins, men kan visa upp det för living först
Nej då, länka skinsen du vill ha här istället, jag läser här också. Det är snarare mycket mer praktiskt att ha allt på ett ställe.

13
Meddelanden från ovan / SV: Tävlingar om Spotify-koder helgen 9/12-10/12
« skrivet: 10 december 2017, 16:21:04 »
Ändringar av planer på grund av komplikationer under lördagens tävling
Det uppstod lite komplikationer under lördagens tävling, en person hade vunnit tävlingen, när jag sedan skulle skicka koden till honom, så kom det fram att han inte var medlem i föreningen. Jag skickade aldrig koden till honom, men jag hade sagt till alla redan att tävlingen var slut, och flera personer hade lämnat servern på grund av det. Så det vore orimligt att hålla om tävlingen direkt efteråt.

Därför så gör vi nu så att vi flyttar lördagens tävling till kl 18:00 idag, alltså till samma tid som dagens tävling var planerad att hållas. Den tävling som egentligen skulle hållas idag håller vi någon gång nästa vecka istället, ni får mer information om det senare under nästa vecka. Vi har alltså fortfarande en tävling med chans att vinna en Spotify-kod idag 18:00, precis som planerat.

Info om lördagstävlingen

Vill man vara garanterad att ha möjlighet att vinna Spotify-koden så måste man vara på servern senast 21:00, men gift day-leken kan även komma att starta ett par minuter senare. Koden beräknas dock vara vunnen av någon vid 21:30, koden kan i vart fall komma att bli utdelad efter 21:30 ifall det skulle bli väldigt mycket rebellande på rundorna, så att man inte skulle kunna köra gift day i tid, det är dock osannolikt att det skulle hända.
Det där gäller precis som innan, skillnaden är förstås att det är 18:00-18:30 det rör sig om.

Tävlingen som egentligen skulle vara söndagens tävling kommer hållas någon gång nästa vecka, vi ger mer info om det senare.

Ses på servern!

EDIT: Förtydligande lite angående tiden.

14
Meddelanden från ovan / SV: Tävlingar om Spotify-koder helgen 9/12-10/12
« skrivet: 09 december 2017, 20:45:04 »
Info om lördagstävlingen
Vi kommer köra gift day åtminstone nån gång mellan 21:00-21:30, en av giftsen kommer att vara en Spotify-kod. Man vet dock inte vilken förrän man har valt att antingen ge bort sin gift eller ta emot den.
Det kommer bara att gå att vinna giften om man spelar som fånge samt lever då gift day-leken körs, så vill man gärna ha Spotify-koden kan det vara klokt att undvika att rebella, man får dock försöka rebella om man vill, precis som man normalt får på jailbreak.


Gift day kan komma att köras mitt i en runda efter man kört andra lekar, så glöm inte att tänka på det om ni gillar att rebella.  (Vem gör inte? ::))
Tänk även på att som fånge lyssna noga på det fångvaktarna säger om ni inte vill gå miste om möjligheten att vinna Spotify-koden.

Vill man vara garanterad att ha möjlighet att vinna Spotify-koden så måste man vara på servern senast 21:00, men gift day-leken kan även komma att starta ett par minuter senare. Koden beräknas dock vara vunnen av någon vid 21:30, koden kan i vart fall komma att bli utdelad efter 21:30 ifall det skulle bli väldigt mycket rebellande på rundorna, så att man inte skulle kunna köra gift day i tid, det är dock osannolikt att det skulle hända.

Hur man kör giftday
CT:n som tar regler säger gift day says hoppa (t.e.x..) den som hoppar först får då möjlighet att antingen ge bort eller ta emot sin gift, CT kommer överens om vilken gift det är i förväg genom CT chatt. Man vet inte som T vad giften är förrens man valt att ta emot eller ge bort den, giften kan vara ett skott i pannan också. Eller att man blir inslängd i en cell för att få 3 granater på sig som man får försöka överleva. Ni vet inte i förväg vad det är ni får.

EDIT: La till lite information om hur man kör gift day.

15
Meddelanden från ovan / Tävlingar om Spotify-koder helgen 9/12-10/12
« skrivet: 07 december 2017, 17:12:28 »
Vi i styrelsen kommer att ha två tävlingar under helgen där ni har möjlighet att vinna två Spotify-koder, en på lördag och en på söndag. Viktig info är att det krävs att man är medlem i föreningen vid tidpunkten då man vinner tävlingarna för att man ska kunna vinna Spotify-koderna.

Var?
På '][' E H \/\/ARRiORS jailbreak-server i spelet Counter-Strike: Source. Adressen dit är omega.serverporten.net:27015

När?
Lördag den 9:e december kl 21:00-21:30 samt söndag 10:e december kl 18:00-18:30. Vill ni vara säkra på att ha möjlighet att delta i tävlingen ska ni alltså vara där vid starttiden, tiden efter bindestrecket är sluttiden, då beräknas tävlingen vara avslutad.

Hur vinner man?
Den första koden kommer man kunna vinna i leken gift day som en gift, den andra kommer man kunna vinna genom en annan lek, det kommer info om exakt vad det är man ska göra om man är inne på servern då.

VIKTIG INFO: Den första tävlingen hålls nu på söndag 10/12, när den andra tävlingen ursprungligen var planerad att hållas, scrollar ni ner i tråden får ni mer info. Mer info om den andra tävlingen kommer senare.

Tänk på att man måste vara medlem i föreningen vid tidpunkten då man vinner tävlingarna för att man ska kunna vinna koderna. Det är viktigt, vi gör inga undantag. Om du inte har ditt medlemskap kopplat till ditt Steam-ID, eller har det kopplat till fel Steam-ID, se till att gå in på din medlemskapssida och fixa det. Ditt Steam-ID kan du hitta genom https://steamidfinder.com/. Har du inte ditt medlemskap kopplat till ditt Steam-ID så går det ändå bra att få koden ifall du skickar ett PM till mig på forumet, men se i så fall till i förväg att du faktiskt kan logga in på ditt forumkonto.


Frågor
Har ni frågor om detta? Synpunkter? Behöver ni hjälp med medlemskap? Kontakta då mig, jag är ansvarig för tävlingen.
Man kan nå mig genom:
Att skicka ett privat meddelande på forumet.
Mail www.tehwarriors.net/crew och sen klicka på mig.
Vår TeamSpeak 3-server ifall jag sitter vid datorn, adressen till vår TS3-server är ts.tehwarriors.net
Vår Discord-server, adressen dit kan ni hitta på www.tehwarriors.net/servrar


Väl mött i helgen!

EDIT: Mer info om första tävlingen finns i botten av tråden nu.
EDIT 2 runt 10/12 runt 16:30: Tävling nr 1 hålls nu på söndag istället för tävling nr 2, scrolla ner i tråden för mer info.

Sidor: [1] 2 3 ... 20