'][' E H \/\/ARRiORS

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Roowlex

Sidor: [1]
1
League of Legends / SV: League of Legends (LoL)
« skrivet: 03 juli 2012, 19:47:50 »
Ni som spelar på Nordic East adda mig :D

Namn: RoOwLeX
Lvl: 30
Wins: 417 :D

2
']['\/\/ #4 SURF / SV: Surf_fruits
« skrivet: 29 juni 2012, 10:21:42 »
Jag tycker den borde flyttas till mg:n. För på mg:n så finns ju såna maps som climb och b-hop och där tränar man ju på sina tekniker så att dom blir bättre och då borde surf_fruits också finnas där ist för man tränar ju bara på sin surf och inget mer. Eller so tar vi bara bort den helt ?

3
Gamla ansökningar / RoOwLeX <3CrittarN^
« skrivet: 19 juni 2012, 14:46:27 »
Namn in-game: RoOwLeX <3CrittarN^

Steam-ID:STEAM_0:1:20874175

Fullständigt namn IRL: Jesper Ivestig

Ålder: 15 År

Erfarenhet av SourceMod:

Jag har ganksa stor erfarenhet vad gäller SourceMod för jag har vart admin på ett antal communitys. Här är några Comands såklart finns det fler.
@all= Alla spelare
@alive= Alla som lever
@dead= Alla som är döda
@ts= Alla ts
@cts= Alla cts
@!me= Alla utan mig själv
@me= Jag själv


!ban RoOwLeX för att banna RoOwLeX
!kick RoOwLeX för att kícka RoOwLeX
!mute RoOwLeX för att muta RoOwLEX
!unmute RoOwLeX för att unmuta RoOwLeX
!slay RoOwLeX för att slaya RoOwLeX
!gag RoOwLeX för att göra så att spelaren inte kan prata eller skriva i chatten.
!ungag RoOwLeX för att ungaga RoOWleX


Erfarenhet av SourceBans:Jag vet hur man använder SB.

Erfarenhet av servern: Jag har ganska stor erfarenhet av servern. Jag spelar där dagligen och har gjort det enda sen jag började med CSS för några år sedan

Erfarenhet av spelet i allmänhet:Jag har kört cs 1.6 sen jag var 10 år sen tröttnade jag på det och då började jag gibba CSS ist och har gjort det i ca 2-3 år nu.

Beskrivning av mig själv: Jag skulle beskriva mig själv som en ganska Härlig och Go Göteborgare. Alltid positiv och klagar inte på andra. Fösöker alltid hålla stämningen vart jag än är så att alla har kul. Jag är ganska motiverad när det gäller det mesta Som skola Idrott och självklar gaming. Jag gillar också att hänga med mina kompisar.

Dessa servrar kan jag tänka mig att bli admin på: HH9 och surfen skulle jag vilja bli admin på för det är där jag håller hus för det mesta.

Hur aktiv jag är på servrarna jag vill bli admin på: Ja det blir några timmar varje dag. Runt 4-5 timmar skulle jag tro.

Anledningen till att jag ska bli admin på servern/servrarna: Jag vill bli admin för att jag spelar där dagligen och jag vill dela med mig av mina erfarenheter till servern så att den blir bättre och även skapa go stämning inne på servern. Jag vill också bli admin för att kicka/banna free killers mic spammers etc. Jag tycker själv att jag är bra som admin jag vet hur man ska hantera olika situationer.
Det var allt för mig , vi syns Med vänlig hälsning RoOwLeX <3

4
Counter-Strike: Source / SV: Steam problem
« skrivet: 16 februari 2012, 22:45:36 »
Jag har fixat det nu kan hjälpa dig om du addar mig på skype ''jeppe.100''  :)

5
Counter-Strike: Source / SV: Steam problem
« skrivet: 16 februari 2012, 09:56:29 »
Nope tror inte det ial jag kan inte heller klicka upp steam in game det kan inte Linjel heller. Tror steam har fuckat upp det igen för vissa med den nya uppdateringen :)

6
Lekar / SV: hur gammal tror du den över är
« skrivet: 22 januari 2012, 22:54:09 »
16 ;)

7
Lekar / SV: skriv ett ord.
« skrivet: 22 januari 2012, 22:53:23 »
Dansar

8
Lekar / SV: vad tror du den över dig heter irl :D
« skrivet: 22 januari 2012, 22:51:05 »
Kalle ? ;)

9
Lekar / SV: Sant eller falskt
« skrivet: 22 januari 2012, 22:50:08 »
Sant


Personen under mig ligger i sin säng nu ?

10
Lekar / SV: Ditt senaste SMS
« skrivet: 22 januari 2012, 22:49:09 »
"Ditt jävla ducktard du kan ju för fan inte spilla oboy på ditt headsett! logga lol och Skype nu så att vi kan owna master dase !"

Hahah min syrra skrämde mig så jag välte ut mitt glas med oboy över mitt headsett ;)

11
Gamla ansökningar / RoOwLeX
« skrivet: 20 januari 2012, 20:09:46 »
Namn in-game: RoOwLeX <3

Steam-ID:STEAM_0:1:20874175

Fullständigt namn IRL: Jesper Ivestig

Ålder: Just nu 14 fyller 15 i mars.

Erfarenhet av SourceMod:

@all= Alla spelare
@alive= Alla som lever
@dead= Alla som är döda
@ts= Alla ts
@cts= Alla cts
@!me= Alla utan mig själv
@me= Jag själv


!ban RoOwLeX
!kick RoOwLeX för att kícka RoOwLeX
!mute RoOwLeX för att muta RoOwLEX
!unmute RoOwLeX för att unmuta RoOwLeX
!slay RoOwLeX för att slaya RoOwLeX
!gag RoOwLeX för att göra så att spelaren inte kan prata eller skriva i chatten.
!ungag RoOwLeX för att ungaga RoOWleX

Där är några stycken som jag använde mest för 2 årsen innan jag slutade spela css men det finns såklar mer än dom jag skrev ovan.


Erfarenhet av SourceBans:Där kan man kolla vilka som har blivit bannade man kan också förlänga och förkorta bansen. Man kan också lägga in en protest om man har blivit bannad.

Erfarenhet av servern: Jag spelar bara på servern nu tycker att den är skit bra och älskar den ! Jag spelade mycket på H9 för ett tag sedan men nu kör jag på MG Jailen och H9 servern.

Erfarenhet av spelet i allmänhet:Jag har spelat väldigt länge kanske 4år men har spelat på andra servrar rätt mycket för att mina kompisar spelat där men nu kör jag bara hos TW. Så kanske har kört hos TW i 1år nu och kommer fortsätta med det för servern är grym och det finns bara sköna grabs inne på servern

Beskrivning av mig själv: Jag skulle beskriva mig själv som en ganska Snäll och Go Göteborgare. Alltid positiv och klagar inte på andra. Fösöker alltid hålla stämningen vart jag än är så att alla har kul. Jag är ganska motiverad när det gäller det mesta Som skola Idrott och självklar Datorn. Aa det är typ så jag skulle beskriva mig själv som.

Dessa servrar kan jag tänka mig att bli admin på: Jag skulle hellst vilja bli admin på H9 eller MGn efter det kan jag tänka mig att bli på någon annan eller vara kvar på H9an eller MGn.

Hur aktiv jag är på servrarna jag vill bli admin på: Eftersom jag tränar handboll 3 ggr i veckan + läxor så blir det nog hela helgen och 2-3 eller 3-4 timmar varie vardag beroende på om jag har träning eller inte.
Anledningen till att jag ska bli admin på servern/servrarna: Jag vill bli admin för att jag spelar där dagligen och jag vill dela med mig av mina erfarenheter till servern så att den kan blir bättre och även skapa go stämning inne på servern. Jag vill också bli admin för att kicka/banna free killers mic spammers etc.
Ja det här var min admin ansökan MVH RoOwLeX

Sidor: [1]